Zvjezdana ekipa radi na promociji nove azijske kockarnice

ponedjeljak, 01. rujna 2014.

Kratki film režirat će Scorsese, a glumit će Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Robert De Niro

Foto: PR Photos

Melco-Crown Entertainment (MCE) sljedeće godine otvara novu kockarnicu i hotel filmske tematike u kineskom kockarskom raju Makau. Za potrebe promocije novog kompleksa odlučili su se odabrati najveća imena iz filmskog svijeta.

Kratki film režirat će slavni Martin Scorsese dok će se po prvi puta u filmu zajedno naći trojica glumačkih velikana: Robert De Niro, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio. Scenarij za film potpisuje Terence Winter, scenarist filma Vuk s Wall Streeta koji je zaradio i nominaciju za Oscara za taj film. Film će premijeru imati na samom otvaranju MCE-ovog novog kompleksa Studio City u Makau.

De Niro i DiCaprio su glumili zajedno davne 1993. u filmu Život ovog dječaka i već je tada De Niro bio oduševljen mladim Leonardom te ga nahvalio svom prijatelju Scorseseu predloživši upoznavanje. Njih su se dvojica upoznali i do sada snimili pet filmova zajedno. No De Niro, Pitt i DiCaprio do sada nisu imali prilike istovremeno surađivati sa slavnim Scorseseom međutim nadamo se da će nas nakon ovoga iznenaditi nekom pravom zajedničkom suradnjom.

M.M.Š.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti