Prva hrvatska telenovela "Villa Maria" vraća se na male ekrane!

ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Priča je to o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom

Foto: RTL

Na male ekrane stiže nam ponovno "Villa Maria", prva hrvatska telenovela iza koje stoje meksička autorica Alicija Careval i redatelji Stanko Crnobrnja i Marija Perović te scenarist Robert Naprta i producent Roman Majetić, a koja je uz glumačke veterane Kseniju Pajić i Žarka Radića, proslavila njezine mlade protagoniste Jelenu Veljaču, Damira Markovinu, Mislava Čavajdu, Jelenu Perčin i druge.

Priča je to o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom.



Pod produkcijskom palicom kuće Ava Television Production, telenovela "Villa Maria" snimala se u razdoblju od 2004. do 2005. u Zagrebu i Opatiji. Svoju svjetsku premijeru je igrom slučaja doživjela u Srbiji, gdje je emitiranje na RTV Pink krenulo pola sata prije početka prikazivanja u Hrvatskoj.

Zbog ogromnog uspjeha u susjednoj Srbiji, u zadnjih deset nastavka gostovao je beogradski glumac Vojin Ćetković.

Posebne uloge u seriji dobili su meksički glumci Omar Germenos (Marisol, Montecristo) i Gloria Peralta, koji su u stvarnom životu u braku, te Petar Grašo i Jelena Rozga. Glumica Mia Begović, koja je tumačila Helenu Jurak, dobila je otkaz nekoliko tjedana prije završetka snimanja telenovele. Razlozi otkaza još uvijek nisu poznati javnosti, a Helena se trebala pojavljivati sve do kraja serije.

Ne propustite "Villu Mariju" na RTL-u od ponedjeljka, 24. veljače, svakog radnog dana u 15:30 sati!
 

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti