Večeras počinje novi show "Superstar"

subota, 23. rujna 2023.

Žiri se vratio u klupe stroži no ikad! "Superstar" stiže na ekrane, a Tonči poručuje: "Imamo nešto što iskače!"

Foto: RTL

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Glazbeni megaspektakl Superstar donosi talentirane kandidate među kojima se krije i 'Superstar' koji će, uz priliku da ostvari svoje snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura! Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković vratili su se 'u klupe' nakon ljetne pauze. Intenzivnu potragu za 'Superstarom' nastavili su audicijama u raskošnom studiju zagrebačkog Jadran filma, gdje je najboljih sto kandidata ponovno stalo pred njih. Susret članova žirija prošao je u izvrsnom raspoloženju, iako u nova snimanja, tik pred televizijsko emitiranje Superstara, ulaze postroženih kriterija.

"Susret je bio, da budem najiskrenija, kao da nikad nismo ni izašli iz studija, kao da nije bilo pauze. Jako nam je sve ovo već 'kao doma', jako mi je drago što smo ovdje, svi su mi nedostajali. Lijepo mi je", otkriva glazbenica Nika Turković. Složni i veseli žiri postrožio je kriterije, a najmlađa članica žirija objašnjava i zašto je to nužno. "Stvarno ima ljudi koji su jako slični jedni drugima, jako blizu jedni drugima i tu stvarno presude neke finese, ali to i je poanta! I tu će možda presuditi nečije mišljenje iz žirija, što je isto jako bitno".

Nakon ljetne pauze, Nika je ponovno čula i ljude koji joj, kaže, cirkuliraju u glavi otkako se s njima prvi put susrela. "Sigurno imam neke svoje favorite koji mi se nekako izdvajaju iz mase i mislim da je fora vidjeti i druge članove žirija i usporediti poklapamo li se", otkriva Nika.

A da se poklapaju u jednome, potvrđuje i veliki Tonči Huljić. Članovi žirija traže cijeli paket. "To je specifičnost, osobnost i da vidimo da možda tu postoji netko tko na sceni nedostaje. Mislim da postoje dvije osobe koje iskaču, koje sam upamtio iz prvog kruga. A i jedna je već dovoljna da iskoči u showu. Ima puno solidnih, puno dobrih. Treba znati što se traži. Tražite nešto drugačije od onog što već postoji! Radostan sam zbog činjenice da imamo nešto što iskače", zaključio je glazbenik.

Uz talent kojim će iskočiti iz mase, važno je i prepustiti se emociji. Tonči Huljić upravo bi im to savjetovao - da se otvore. Sličnog je razmišljanja i prekaljeni producent Filip Miletić. "Ne treba se bojati emocija, treba ih iskazivati, biti topao. Povlačiti se u sebe je loše za glazbu i umjetnost generalno. Glazba je pokazivanje emocija i to je ono osnovno što bih im savjetovao, da otvore čula, zagrle glazbu, svoj talent i da ga razvijaju", zaključio je Miletić. Kriteriji su sve stroži, a kako vrijeme bude prolazilo, tako će o kandidatima za pobjednika Superstara odlučivati nijanse.

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti