Batman zauvijek

1
    0 0

nia @ 9.6.2011. 12:53

treći nastavak je gotovo čista suprotnost njegovim prethodnicima koje je režirao Tim Burton, no jednako je uzbudljiv i napet pa ga doista valja gledati ponovno i ponovno

Ma jok! Jednom je više nego dovoljno.

0 0

robertini @ 27.10.2011. 21:39

Baš me zanima jesu li morali autora stripa ili njegovu kompaniju pitati oko ovog redizajna.

Ovaj film inače kao da su "ukrali" Tommy Lee Jones i Carrey glavnim akterima, nešto kao šašavi BatmanLaughing

0 0

auran @ 10.2.2012. 14:09
    Iako je film Batman zauvijek jedan od omraženijih filmova serijala o Batmanu, mora se priznati da je priča bolja od one iz prvog Burtonovog Batmana, a sam je film, za razliku od prva dva Batmana koji su bili iznimno originalni, stilizirani i mračnog ugođaja, prepun boja i nevjerojatno kičast. Ipak ono što ovaj film, Batman zauvijek, stavlja u sam vrh filmova o Batmanu nije izvedba i cjelokupni dojam, već simbolizam ukomponiran u scenografiju Gothama i sama glavna potka filma (izum ludog znanstvenika Edwarda Nygme) što će prepoznati samo oni koji znaju na što se aludira.      
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala