Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage opet je Spider-Man Noir i to u novoj igranoj seriji!
MGM+ i Amazon Prime Video rade prvu igranu ekranizaciju s ovim likom

Nicolas Cage opet je Spider-Man Noir i to u novoj igranoj seriji!

Foto: YouTube

Nicolas Cage ponovno je odabran za lik Spider-Man Noir, ali ovaj put u igranoj seriji!

MGM+ i Amazon Prime Video još početkom prošle godine naručili su igranu seriju jednostavnog naziva Noir, ali tek je jučer stigla vijest da je konačno pronađen glavni glumac te da je to, ni manje ni više, Nicolas Cage. Cage je već imao tu ulogu samo u animiranoj verziji (hvaljeni Spider-Man: Novi svijet), a ovo je prvi put da će lik Noira biti uključen u igranu adaptaciju.

Prema službenom opisu, Noir će prenijeti priču iz stripa i to o detektivu kojeg sustižu godine i koji nema sreće (Cage) u New Yorku 1930-ih tijekom Velike depresije, a koji će biti prisiljen suočiti se s prošlošću i postati superjunak koji taj grad silno treba.

„Širenje Marvelovog svemira sa serijom Noir je jedinstvena prilika i počašćeni smo što ćemo je moći dovesti pretplatnicima baš na Prime Video. Iznimno talentirani Nicolas Cage savršen je izbor za našeg novog superjunaka, a tu je još i izvrsna ekipa koju čine Phil Lord, Christopher Miller i Amy Pascal, kao i cijela kreativna ekipa iz Sonyja koja radi na ovome“, opisao je projekt Vernon Sanders, direktor televizije pri Amazon MGM Studios. Katherine Pope iz Sony Pictures Television Studios složila se: „Jako smo uzbuđeni što će baš Nicolas Cage glumiti u ovoj seriji! Nitko kao on ne bi mogao unijeti takav patos, bol i srce u ovaj lik.“

Showrunneri serije i izvršni producenti bit će Oren Uziel i Steve Lightfoot koji su osmislili seriju s Philom Lordom, Christopherom Millerom i Amy Pascal, a ovo će biti prva glavna televizijska uloga za Cagea u cijeloj njegovoj karijeri.

Serija Noir planirana je za MGM-ov kanal nakon čega će biti globalno dostupna na streamingu Prime Video, ali još nije poznato o kojem je datumu riječ.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala