Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


FBI agenti suočavaju se s najvećom prijetnjom ikad u najavi za Criminal Minds: Evolution
Nova sezona se na male ekrane vraća za manje od mjesec dana

FBI agenti suočavaju se s najvećom prijetnjom ikad u najavi za "Criminal Minds: Evolution"

Foto: YouTube

Omiljena FBI ekipa se vraća, a očekuje ih najveća prijetnja dosad (iako ih je već bilo poprilično).

Paramount je ovih dana objavio prvi trailer za novu, drugu sezonu serije Criminal Minds: Evolution, koja nastavlja pratiti marljive FBI agente iz BAU-a (Behavioral Analysis Unit iliti u prijevodu Jedinica za analizu ponašanja) koje smo upoznali još u originalnoj seriji Zločinački umovi (Criminal Minds).

U kratkom traileru vidimo da se jedinica susreće s novim stravičnim slučajevima i novom misterijom, a u priču se vraća i Elias Voit, serijski ubojica iz prve sezone koji je tijekom pandemije stvorio i organizirao mrežu ubojica diljem svijeta, te koji je uspio dogovoriti premještaj koji će ga dovesti pred našu ekipu. Iako iz najave ne možemo puno saznati, prilično je očito da će ekipa ima više posla nego ikad.

Nakon što su originalni Zločinački umovi 2020. završili s prikazivanjem, Paramount ih je dvije godine kasnije vratio u 16. sezoni, ali s podnaslovom Evolution i namijenjenoj samo za streaming. Svoje uloge ponavljaju Joe Mantegna, AJ Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez i Paget Brewster, dok mnogima omiljeni Matthew Gray Gubler neće glumiti niti u drugoj sezoni. Tu je još i Zach Gilford kao serijski ubojica Elias Voit.

Criminal Minds: Evolution s novom sezonom na streamingu Paramount+ kreće 6. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala