Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Winslet ide na bojišnicu kao Lee Miller
Biografski film "Lee" predstavljen je trailerom, donosi priču o ratnoj fotografkinji Lee Miller

Kate Winslet ide na bojišnicu kao Lee Miller

Priča o jednoj od najkultnijih fotoreporterki u povijesti uskoro će stići na velika filmska platna. Biografski film Lee u naslovnoj ulozi ima Kate Winslet kao Lee Miller. Ona je bivši model koji odlučuje promijeniti karijeru i postati ratna dopisnica i fotografkinja u Drugom svjetskom ratu.

Ovih je dana objavljen i prvi trailer za film koji će nam donijeti priču o Miller u mlađoj dobi kada je bila na bojišnici kao ratna fotografkinja i Miller u starijoj verziji do se prisjeća tih dana. U traileru također vidimo i Josha O'Connora u ulozi njenog sina Antonyja Penrosea, koji je također postao svjetski poznati fotograf.

Službeni opis filma otkriva:

Lee, redateljski film nagrađivane snimateljice Ellen Kuras, prikazuje ključno desetljeće u životu američke ratne dopisnice i fotografkinje Lee Miller (Kate Winslet). Njen jedinstveni talent i neobuzdana upornost rezultirali su nekim od najneizbrisivijih slika rata 20. stoljeća, uključujući kultnu fotografiju same Miller, koja prkosno pozira u Hitlerovoj privatnoj kadi.

Miller je imala duboko razumijevanje i empatiju za žene i bezglasne žrtve rata. Njezine slike prikazuju i krhkost i žestinu ljudskog iskustva. Iznad svega, film pokazuje kako je Miller živjela punim gasom u potrazi za istinom, za što je platila veliku osobnu cijenu, prisiljavajući je da se suoči s traumatičnom i duboko zakopanom tajnom iz djetinjstva.

Uz Winslet i O'Connora, u film će također glumiti Marion Cotillard kao urednica Voguea Solange D'Ayen, Andrea Riseborough kao novinarka Audrey Withers, Andy Samberg kao fotoreporter David Scherman te Alexander Skarsgård kao suprug Lee Miller, Ronald Penrose.

Film Lee adaptacija je biografije The Lives of Lee Miller, koju je 1985. napisao njen sin Antony, a u kina bi trebao stići 13. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala