Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV Preporuke dana – Nedjelja 23.6.
Uz nogomet ima odličnih hit filmskih naslova
23. lipnja 2024.

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

EURO 2024.: Njemačka - Švicarska, HTV 2 u 20:50 sati

 

FILMOVI

Sherlock Holmes, Doma TV u 19:55 sati
Guy Ritchie prihvatio se režije ovog filma o Sherlocku Holmesu u kojem je slavni detektiv prikazan na način na koji do tada to nikada nije bilo učinjeno.

Visoka nota, RTL u 20:15 sati
Grace, superzvijezda s talentom velikim poput svog ega, neprestano opterećuje svoju učinkovitu osobnu asistenticu Maggie koja sanja o tome da postane glazbena producentica. Kad Gracein menadžer pokuša promijeniti njezinu karijeru, Grace i Maggie udružuju snage kako bi donijele važnu odluku.

Starci 2, Nova TV u 20:15 sati
Zvjezdana glumačka postava iz filma Starci vraća se (uz neka uzbudljiva nova imena) na velike ekrane kako bi nam donijeli još smijeha i zabave.

Ljubav je slijepa, RTL u 22 sata
Jack Black i Gwyneth Paltrow pokazat će nam kako ljubav ne samo da nije slijepa, nego jedino uz njenu pomoć možemo ljude vidjeti onakvima kakvi zaista jesu!

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 22:20 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima.

Kamo si otišla, Bernadette?, HTV 1 u 0:55 sati
Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž, računalni genij, uvijek ju je vidio kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali i pomalo nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila najbolja prijateljica i mama. No, Bernadette odjednom nestane.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala