Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Omiljeni medvjedić Paddington se vratio u najavi za treći film!
"Paddington in Peru" u kinima očekujemo ovog studenog
13. lipnja 2024.

Omiljeni medvjedić Paddington se vratio u najavi za treći film!

Foto: YouTube

Omiljeni britanski medvjedić se vratio!

Medvjedić Paddington krajem godine stiže u kina u novoj avanturi kad s obitelji Brown ode u posjet svojoj teti Lucy. Kako će to otprilike izgledati od jučer možemo vidjeti u traileru koji donosi sve omiljene likove.

Paddington in Peru službeni je naslov trećeg igranog filma o Paddingtonu, a slijedi 10 godina nakon prvog Paddingtona (iz 2014.) te njegovog nastavka tri godine kasnije. Treći film, kako je otprije poznato, prati omiljenog medvjedića koji odlazi u Peru da bi ponovno vidio svoju tetu Lucy, sad smještenu u dom za starije umirovljene medvjede, no kad tamo stigne s obitelji Brown shvati da se izgubila u golemoj šumi Amazone. Paddington će s Brownovima i novim saveznicima krenuti u avanturu pronalaska kojoj iznenađenja neće nedostajati.

Svoje uloge ponavljaju Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris i Samuel Joslin, među novim glumcima su Emily Mortimer, koja je zamijenila Sally Hawkins u ulozi gospođe Brown, Antonio Banderas, Olivia Colman i Carla Tous, dok su glasove medvjediću Paddingtonu i teti Lucy još jednom posudili Ben Whishaw i Imelda Staunton. Film je režirao Dougal Wilson, a scenarij napisali Mark Burton, Jon Foster i James Lamont. Redatelj prva dva filma, Paul King, radio je na priči te je jedan od izvršnih producenata.

Paddington in Peru u europskim kinima očekujemo 8. studenog, dok u američka stiže tek 17. siječnja 2025. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala