Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Stare ljubavi i loše navike otkrivaju se u najavi filma It Ends With Us
Film je adaptacija popularnog romana Colleen Hoover, u glavnoj se ulozi nalazi Blake Lively
17. svibnja 2024.

Stare ljubavi i loše navike otkrivaju se u najavi filma "It Ends With Us"

Stigao je prvi trailer za filmsku adaptaciju popularne knjige Colleen Hoover It Ends With Us. Roman iz 2016. godine postao je hit na TikToku nekoliko godina kasnije i ove će godine vidjeti svoju filmsku adaptaciju. Blake Lively nalazi se u glavnoj ulozi mlade žene koja nakon smrti svog oca, koji je zlostavljao njenu majku, odlučuje živjeti svoj život iz snova.

Uz pozadinu pjesme My Tears Ricochet Taylor Swift, trailer nam otkriva glavnu priču koju nam donosi film, a službeni opis filma pobliže nam opisuje radnju:

It Ends With Us je prvi roman Colleen Hoover adaptiran za velike ekrane, a donosi zanimljivu priču o Lily Bloom (Blake Lively), ženi koja prevlada svoje traumatično djetinjstvo kako bi krenula u novi život u Bostonu gdje ispuni svoj životni san i otvori cvjećarnicu, zajedno s prijateljicom Allysom (Jenny Slate). Slučajan susret sa šarmantnim neurokirurgom Ryleom Kincaidom (Justin Baldoni) zapali iskru i njih dvoje se ludo zaljube. Vrlo brzo Lily počne primjećivati neke Ryleove osobine koje ju podsjećaju na traumatičan odnos njenih roditelja. Kada se Lily slučajno sretne s Atlasom Corriganom (Brandon Sklenar), svojom prvom ljubavi, njena veza s Ryleom postane klimava i Lily shvati kako se mora osloniti na vlastitu snagu kako bi mogla donijeti nemogući izbor za vlastitu budućnost.

Scenarij prema romanu potpisuje Christy Hall, a redateljsku palicu drži Baldoni. Planovi za filmsku adaptaciju krenuli su par godina nakon što je roman izašao, ali prije nego je knjiga postala hit na BookToku, TikTokovoj zajednici za književne preporuke.

Izlazak filma It Ends With Us očekuje se 7. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala