Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Nova turska serija uskoro na Novoj TV!
Može li ljubav nadvladati materijalno saznat ćemo u novoj turskoj seriji "Kazna", koja uskoro stiže na naše male ekrane
12. kolovoza 2018.

Nova turska serija uskoro na Novoj TV!

Nova TV uskoro počinje prikazivati tursku seriju Kazna, napetu priču o uspjehu, ljubavi i novcu, u gradu u kojem su bogatstvo i moć jedini pokazatelji uspjeha, a ljudskost ne pronalazi mjesto u utrci obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor.

U okrutnom svijetu gdje osjećaji vuku na dno, ljubav se smatra letimičnom pustolovinom. Ne samo da je cilj pobijediti nego i slabost dolazi uz visoku cijenu. Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi, a ljudski koncepti poput ljubavi, požrtvovnosti, suosjećanja ili savjesti nepotrebni su teret te se smatraju slabošću.

Obitelj predstavlja samo sliku za vanjski svijet, a u stvarnosti je ništa drugo nego dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura.

Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća. Gdje vrijeme leti brže nego što prolazi za obične ljude, u skladu s najvećom i najmoćnijom svjetskom metropolom. Koncepti kao što su ljubav, žrtvovanje, suosjećanje i savjest nepotrebno su breme, gotovo slabost. Obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor.

U ovom okrutnom svijetu, gdje osjećaji vuku na dno, ljubav se smatra letimičnom pustolovinom. Ne samo da je cilj pobijediti, slabost dolazi uz visoku cijenu.

Ova priča prati dvojicu muškarca, Ali Nedžata i Umuta, te jednu ženu, Naz, na čije živote znatno utječe sudbina, ali i njihove odluke...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala