Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Ipak ništa od novog bijega iz zatvora (zasad)
Dominic Purcell, koji u seriji "Zakon braće" glumi Lincolna, navija za 6. sezonu
15. prosinca 2017.

Ipak ništa od novog bijega iz zatvora (zasad)

Foto: YouTube

U travnju ove godine smo mogli uživati u još jednoj, posebnoj sezoni nekad popularne serije Zakon braće, a čini se da obožavatelji nisu jedini koji priželjkuju povratak serije.

Nakon što smo se u svibnju 2009. godine oprostili sa serijom, sve je iznenadila vijest da će se omiljena braća vratiti u još jednoj avanturi bijega iz zatvora. Tako smo početkom travnja ove godine mogli pogledati prvu epizodu posebne, 5. sezone koja je trajala nešto kraće (samo 9 epizoda). Najavljena samo kao kratak povratak na male ekrane, a jedan od glavnih glumaca Dominic Purcell (Lincoln) je prije koji dan zaintrigirao internet kad je na svom Instagramu objavio fotografiju uz koju je dao naslutiti da se radi na 6. sezoni.

 

@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works.

Objavu dijeli Dominicpurcell (@dominicpurcell)

Iako su najvjerniji fanovi ovo shvatili kao sigurnu potvrdu da je nova sezona u pripremi, nije prošlo dugo do službenog odgovor s Fox-a. Tako je na službenom Twitter profilu scenarista serije objavljeno da šesta sezona nije dobila zeleno svjetlo od Fox-a tako da zasad nažalost ipak ništa.

Podsjetimo, nakon emitiranja pete sezone Wentworth Miller je za The Hollywood Reporter rekao s čim bi se njegov lik mogao suočavati u novoj sezoni: „On je sad sa svojim najdražima, ali mislim da bi ga događaji još dugo progonili. Paranoja, nesanica, anksioznost... možda bi zaglibio u ilegalne poslove. Ako postoje nove priče o braći mogli bismo početi baš tamo: s Michaelovim teškim povratkom u svakodnevni život.“ Kreator serije Paul Scheuring se složio da bi napravili još jednu sezonu ako će imati dobru premisu za nju.

Peta sezona nije naišla na neke dobre kritike, a ukupna gledanost joj je bila više nego duplo manja nego u najgledanijim sezonama. Za usporedbu, prva i druga sezona Zakona braće su imale prosječnu gledanost od oko 9,2 milijuna ljudi, a treća 8,2 milijuna. Gledanost je u četvrtoj pala na samo 6,1 milijun gledatelja što je i dalje bilo puno više od posljednje sezone sa samo 4 milijuna gledatelja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala