Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skarsgård protiv Skarsgårda u najavi filma What Remains
Film se djelomično temelji na istinitoj priči o švedskom ubojici, glume Stellan i Gustaf Skarsgård

Skarsgård protiv Skarsgårda u najavi filma "What Remains"

Iako se ponekad čini kako svi serijski ubojice stižu iz SAD-a, filmovi poput nadolazećeg What Remains podsjete nas kako psihopati vrebaju od svukud. Dvojac otac i sin, Stellan i Gustaf Skarsgård nalaze se u glavnim ulogama, a s njima u prvom traileru možemo vidjeti i Andreu Riseborough.

Mračna drama djelomično se temelji na istinitoj priči o Thomasu Quicku, švedskom serijskom ubojici koji je isprva priznao da je odgovoran za više od 30 ubojstava da bi kasnije svoje priznanje povukao. Film ne prati izravno njegov slučaj korak po korak, ali otkriva kaotičnu istragu vezanu uz ubojstva.

Mads Lake (Gustaf Skarsgård) je usred intenzivne terapije na početku trailera. U tom trenu upoznajemo i Anne Rudebeck (Riseborough), psihijatricu koja se snažno poveže s navodnim ubojicom. Mads otkriva svoje odvratne zločine, a policajac Soren Rank (Stellan Skarsgård) spreman je na sve kako bi uhitio svog sumnjivca. Kako se priznanja nastave tako se povećava broj žrtava i kriminalnih točki optužbe protiv Madsa, a njegov odnos s Anne prelazi moralne granice i postane sve kompliciraniji.

Film je redateljski prvijenac Rana Huanga, koji je godinama proučavao ovaj slučaj i uz pomoć Stellana Skarsgårda i njegove supruge Megan Everett-Skarsgård godinama radio na tome da ovu priču pretvori u film.

Film What Remains prvi se puta našao na filmskom festivalu u Varšavi prije dvije godine, a u kina i u digitalnom obliku izlazi 21. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala