Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Shōgun se vraća s još dvije sezone
Nakon uspješnog prikazivanja prve sezone, serija je dobila zeleno svjetlo za još dvije sezone

Serija "Shōgun" se vraća s još dvije sezone

Ljubitelji epskih povijesnih drama ovih su dana dobili dobre vijesti: FX, Hulu i James Clavell fondacija najavili su kako je hvaljena serija Shōgun dobila zeleno svjetlo za još dvije dodatne sezone. Serija koja je oduševila gledatelje diljem svijeta, nastavit će istraživati bogatu priču smještenu u Japan 17. stoljeća.

Ključni kreativni partneri serije i dalje će nastaviti raditi na stvaranju narednih sezona. To su sukreatori, izvršni producenti i scenaristi Justin Marks i Rachel Kondo, izvršna producentica Michaela Clavell i glavna zvijezda serija i producent Hiroyuki Sanada.

Još nije određen početak produkcije, ali je poznato kako bi se scenaristi trebali okupiti ovog ljeta kako bi zajednički napravili scenarij za nadolazeće sezone. Kroz prvih devet tjedana prikazivanja, serija Shōgun postala je najgledanija FX-ova serija.

Serija Shōgun je adaptacija bestselera Jamesa Clavella, a smještena je u Japan tijekom ključnog vremena uoči stoljetnog građanskog rata. Hiroyuki Sanada nalazi se u ulozi Lorda Yoshiija Toranage, koji se bori za preživljavanje protiv svojih neprijatelja ujedinjenih protiv njega. Kada se zagonetni europski brod nasuka u obližnjem ribarskog selu, engleski pilot John Blackthorne (Cosmo Jarvis) dolazi donoseći tajne koje bi mogle pomaknuti ravnotežu moći i uništiti njegove vlastite neprijatelje. Sudbine Toranage i Blackthornea postanu povezane, zajedno s njihovom prevoditeljicom Mariko (Anna Sawai), zagonetnom kršćanskom plemkinjom.

Prva sezona serije Shōgun dostupna je za gledanje na Disney+ streaming platformi diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala