Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zoe Saldaña bori se za preživljavanje u traileru za The Absence of Eden
Film je režirao Marco Perego, suprug Zoe Saldañe, izlazak se očekuje u travnju

Zoe Saldaña bori se za preživljavanje u traileru za "The Absence of Eden"

Zoe Saldaña je u bijegu u novom traileru nadolazećeg igranog filma The Absence of Eden. Film označava redateljski debi glumičinog supruga Marca Perega, a vrti se oko tema humanosti i preživljavanja.

Isječak ju vidi kao privatnu plesačicu koja slučajno ubije mafijaškog bossa, a zatim pobjegne kako bi se zaštitila te se pridruži skupini imigranata bez dokumenata koji idu u Ameriku.

Radnja filma The Absence of Eden smještena je u pozadinu granice između Sjedinjenih Država i Meksika. To je pakleni krajolik u kojem žive kojoti, naoružani časnici, očajni imigranti i izbjeglice, svi podjednako.

Film prati mladu ženu, Esmee (Saldaña), koja radi kao privatna plesačica u Meksiku. Kada je prisiljena počiniti nasilan čin samoobrane, ne preostaje joj ništa drugo nego pobjeći u Ameriku na sigurno. Na ovom putovanju, vođena nemilosrdnim Kojotom, ona se sprijatelji s mladom majkom i njezinom kćeri, ali stvari se preokrenu kada prije prelaska granice majku odvedu iz grupe, a Esmee obećava da će zaštititi njenu kćer i pomoći im da se ponovno ujedine u Americi.

Film je predstavljen kao "isprepletena priča o ljudima koji se bore za preživljavanje na granici Amerike s Meksikom", što predstavlja dobar komentar o geopolitici regije. Perego, koji je i producent, koautor je filma sa scenaristom Rickom Rapozom. Teme filma izgledaju prilično intenzivno jer daje dobar pogled na čovječanstvo i instinkt za preživljavanje kroz objektiv imigranata bez dokumenata.

Saldaña predvodi glumačku ekipu, a glumačku podršku joj pružaju Garrett Hedlund i Adria Arjona. Film će s prikazivanjem početi 12. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala