Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Možete organizirati film, ali ne i dijete!
Prekrasna Monica Bellucci iskreno progovara o obitelji i njezinom možebitnom proširenju

"Možete organizirati film, ali ne i dijete!"

PIŠE: Dario Petruševski

Kontroverzne uloge i savršen izgled učinili su 44-godišnju Monicu Belluci jednim od najvećih seks simbola našeg vremena, a ona, unatoč hvalospjevima koje već godinama sluša u javnosti, priznaje da je često nesigurna i -sama sebi ružna. Nakon dugo vremena, glumica je za britanski Daily Mail iskreno progovorila o obitelji, životnom segmentu kojeg se inače svim silama trudi držati podalje od javnosti. Premijere, priznaje glumica, više joj nisu središte života - sad je to kći Deva, kojoj zajedno sa suprugom, francuskim glumcem Vincentom Casselom, poklanja svaki slobodan trenutak.
 
 
"Za godinu dana, Deva kreće u školu i moramo odlučiti gdje će nam biti baza. Ali ne još! Iskreno, ja sam žena koja sve obavlja u zadnji čas. Kad sam bila trudna, nisam se mogla odlučiti gdje želim roditi - u Londonu, Rimu ili Parizu. Mislim da će tako biti i sad".
 
Sa suprugom je glumila u nekoliko filmova, pa i u kontroverznom "Irreversible", u kojem je Cassel morao napuštati snimanje zbog iznimno brutalne desetominutne scene silovanja. Iako mu to nije bilo lako podnijeti, Vincent je, prema njezinim riječima, brižan suprug i otac. "Vincent je sjajan otac. Pokušavamo se viđati što je češće moguće, ali puno vremena ili ja ili on provodimo na snimanju. Nerijetko uzmemo nekoliko mjeseci odmora da bismo se družili kao obitelj, i to je najveća prednost ovoga posla".
 
 "Ja sam žena koja sve obavlja u zadnji čas!"
 
"Kad smo se upoznali, među nama se miješala simpatija i odbojnost. Onda smo se malo bolje upoznali i shvatili da smo u biti jedno za drugo. Osobno, mislim da je romantično to što smo neko vrijeme u godini odvojeni. Vrlo smo različiti, ali to funkcionira. Voljela bih imati još jedno dijete, ali to je nešto što se teško može isplanirati. Možete organizirati film, ali ne i dijete", kaže glumica koja je nedavno obilježila desetogodišnjicu braka.
 
 
Usput rečeno, glumica nema svoje "male tajne ljepote" - smatra da to dolazi iznutra te dodaje da se "oko svog seksepila nikad nije posebno trudila".
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala