Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Skarsgård traži osvetu u novom traileru za Boy Kills World
Novoobjavljeni trailer najavljuje nam vizualno zapanjujuće iskustvo, nadahnuto stripovskim stilom

Bill Skarsgård traži osvetu u novom traileru za "Boy Kills World"

Producent filma Boy Kills World Simon Swart oduševljeno je izjavio kako film ima potencijal da bude svjetski hit i potencijalni začetnik franšize, a danas objavljeni trailer otkriva nam otkud Swartovo uzbuđenje jer trailer izgleda fantastično.

Distopijski akcijski triler vrti se oko Dječaka (Bill Skarsgård), gluhonijeme žrtve postapokaliptične dinastije koja je kriva za smrt njegove obitelji. Kao što naslov sugerira, Dječak ulazi u gromoglasnu osvetu kako bi osvetio svoju obitelj i dobio duševni mir.

Trailer jasno pokazuje da je ovo još jedna izazovna uloga za Skarsgårda. Glumac je već dokazao svoj talent u franšizama kao što su Stephen King's It i John Wick, ali Boy Kills World donosi sasvim druge izazove zbog ograničenja lika.

Stil filma najavljivan je kao "grozničavi san", koji je nadahnuće dobio iz predivnih grafičkih romana i trailer naglašava to vizualno iskustvo rađeno u stripovskom duhu.

Redateljsku palicu filma drži Moritz Mohr, kojem je ovo redateljski prvijenac. On film režira prema scenariju koji su napisali Tyler Burton Smith i Arend Remmers. U glumačkoj ekipi se također nalaze Famke Janssen, Jessica Rothe, Yayan Ruhian, Andrew Koji, Brett Gelman, Sharlto Copley, Michelle Dockery i Isaiah Mustafa.

Film Boy Kills World premijeru je imao na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, široj publici bit će dostupan nakon 25. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala