Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 29.4.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato", zanimljive serije i vrhunske filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 29.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.4.

SERIJE / EMISIJE

Poldark, HTV 2 u 20:05h
Ross zauvijek zatvara Wheal Grace. Elizabeth se bori s važnom životnom odlukom, a Demelzi se svijet okrenuo naglavce. Hoće li se opet uspostaviti sklad?

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Nova epizoda donosi nove zanimljive transformacije. Pobjednica prošlotjedne epizode Paola Valić Bekić postat će dio grupe Psihomodo pop, Amel Ćurić bit će Tajči, Katarina Baban postat će Prince, Ana Vilenica utjelovit će Dalibora Bruna, a Matko Knešaurek bit će Luis Fonsi. Maja Bajamić transformirat će se u Beyonce, Damir Poljičak bit će jedna od pjevačica Magazina, dok Davor Dretar Drele postaje dio grupe M People.

Teški zločini, Doma TV u 23:35h
U premijeri četvrte sezone, Teški zločini istražuju dvostruko ubojstvo povezano s nizom upada u kuće u Hollywood Hillsu. U međuvremenu, Sanchez se pokušava reintegrirati u odjel nakon suspenzije zbog upitne uporabe sile, a kapetanica Raydor donosi sudbonosnu odluku u životu svoga posvojenoga sina Rustyja.

FILMOVI

Čovjek zvan Hrabrost, HTV 3 u 20:25h
Arkansas nakon Građanskog rata. Četrnaestogodišnja Mattie Ross (K. Darby) uživa sa svojom obitelji u mirnoj svakodnevici, sve dok joj oca Franka (J. Pickard) ne pokrade i mučki ustrijeli bandit Tom Chaney (J. Corey) koji je u bijegu zbog još jednog umorstva. Pobjegavši s mjesta zločina Chaneyju se izgubi svaki trag, pa se Mattie obrati jednookom saveznom šerifu Reubenu J. "Roosteru" Cogburnu (J. Wayne).

Ludilo, HTV 2 u 21:04h
Tijekom boravka u Parizu na simpoziju doktor Richard Walker i njegova supruga Sondra odsjedaju u hotelu u kojem ona misteriozno nestaje. Policijska istraga ne daje rezultate pa se doktor odlučuje na vlastitu potragu za ženom..

Čarobni Mike XXL, Nova TV u 23h
Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike susreće staru ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala