Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Viasat Nature donosi specijal - veljača sa Superveterinarom
Svaki radni dan pratimo doktora i njegov tim koji sa svijetom dijele uspone i padove rada u veterinarskoj praksi

Viasat Nature donosi specijal - veljača sa Superveterinarom

Foto: Mediavision

Tijekom veljače Viasat Nature donosi specijal - veljača sa Superveterinarom. Svakog radnog dana pratit ćemo dr. Noela Fitzpatricka i njegov tim iz klinike Fitzpatrick Referrals koji će sa svijetom podijeliti sve uspone i padove rada u veterinarskoj praksi. Osim toga, izdvajamo novu dokumentarnu seriju o spašavanju divljih medvjeda koja počinje već danas popodne.

Spašavanje divljih medvjeda
Od subote, 3. veljače u 15h
1. sezona
Broj epizoda: 12 x 30 Minutaža
Žanr: Priroda/ Dokumentarni

Njihova životna misija je spasiti izgladnjele i tužne medvjediće koji su ostali bez roditelja, osposobiti ih za samostalan život, a zatim ih pustiti natrag u divljinu. Langensovi iz Sjeverne Britanske Kolumbije vode jedan od najprometnijih rehabilitacijskih centara za medvjede i jedini su ljudi na svijetu koji imaju odobrenje za odgoj i puštanje grizlija. Svaka nas epizoda vodi u spektakularnu divljinu Britanske Kolumbije te u sklonište za divlje životinje Northern Lights. Svake godine obitelj nastoji spasiti i podizati na desetke mladunaca raznih vrsta medvjeda, sve dok sljedećeg proljeća ne dođe vrijeme da se vrate u divljinu.

Veljača sa Superveterinarom
Od ponedjeljka, 5. veljače u 14.30h

Slavimo sve u vezi sa Superveterinarom! Vidjet ćete sve sezone serije Superveterinar i posebne epizode Superveterinar: Bioničke priče.

Superveterinar
Od ponedjeljka, 5. veljače u 14.30h
5. sezona
Broj epizoda: 20 x 60 Minutaža
Žanr: Životinje / Dokumentarni

Život u vrhunskoj veterinarskoj klinici, koja brigu o životinjama uzdiže na sasvim novu razinu, Fitzpatrick Referrals, posljednja je nada za britanske najbolesnije i ozlijeđene ljubimce. S dvjesto novih slučajeva mjesečno, od zečeva sa slomljenim nogama do pasa koji boluju od raka, Fitzpatrick Referrals jedna je od najvećih i najboljih veterinarskih klinika na svijetu. Priča o svakoj bolesnoj životinji ima duboko ljudski podtekst. Karizmatični i duhoviti kirurg Noel Fitzpatrick vodi tim od stotinu sestara, fizioterapeuta i hidroterapeuta, a brojne operacijske sale, rehabilitacijski bazen i odjel za radiologiju, oduševili bi i ljudske pacijente. Serija prati Noela i njegov tim tijekom nekoliko mjeseci. Od francuskih buldoga koji ponovno uče hodati do psa kojem su u nogu ugradili metalne šipke u stilu Wolverinea, ova serija prepuna je neobičnih slučajeva i presretnih vlasnika koji su već bili izgubili svaku nadu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala