Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dax Shepard i Michael Peña patroliraju u traileru za CHiPs
"CHiPs" je filmska adaptacija američke kriminalističke drame iz 70ih, koja je sada dobila humorističnu filmsku verziju

Dax Shepard i Michael Peña patroliraju u traileru za "CHiPs"

Iako film koji se temelji na drami imena CHiPs iz 70-ih zvuči pomalo blesavo isto se smatralo za 21 Jump Street sve dok Phil Lord i Chris Miller nisu pokazali kako je moguće oživjeti neku poznatu priču i udahnuti joj novi život. No, ono što brine većinu kritičara jest može li Dax Shepard dobro odraditi posao scenarista, redatelja i glavne zvijezde u filmu?

Shepard i Michael Peña preuzeli su uloge glavnog dvojca u malo vulgarnijoj verziji policijske serije, uz namjeru da film ima oznaku R odnosno da je namijenjen starijoj publici.

"Cilj mi je bio negdje između Zločestih dečki i Smrtonosnog oružja. Na taj sam način to planirao. Zanimljivo je jer je svakako komedija, što serija nije bila, no ulozi su stvarni i svijet je stvaran i sve je to na istoj razini. Lude situacije se događaju i ne događaju se u svijetu satire ili uzvišenom nekom svijetu. To je vrlo stvaran svijet.", rekao je Shepard za Entertainment Weekly.

Službeni sinopsis detaljno otkriva radnju:

Jon Baker (Shepard) i Frank "Ponch" Poncherello (Peña) pridružili su se California Highway Patrol (CHP) u Los Angelesu, ali iz potpuno različitih razloga. Baker je polomljeni motociklist koji pokušava dovesti svoj život i svoj brak u red dok je Poncherello drski agent FBI-ja na tajnom zadatku istraživanja višemilijunske pljačke u koju bi mogao biti upleten i netko iz CHP-a.

Neiskusan početnik i okorjeli iskusni agent postali su tim no više se svađaju no što se slažu tako da je teško pokrenuti pravo partnerstvo. No sa Bakerovim bajkerskim vještinama i Ponchovim uličnim znanjem mogli bi još i uspjeti...ukoliko ne izlude jedan drugoga.

Film u kina stiže 23. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala