Druga sezona serije "Odred za nestale" od 7. veljače

nedjelja, 05. veljače 2023.

Misteriozni slučajevi u posve novim epizodama napete kriminalističke serije "Odred za nestale"

Foto: Nova TV

U berlinskoj krimpoliciji tim Ureda za nestale osobe na čelu s inspektorom Oliverom Radekom i njegovim profesionalnim timom; Minom Amiri, Sandrom Reiß i Danielom Prinzom, nastoji riješiti kompleksne slučajeve netragom nestalih osoba. Kako bi se svakom slučaju posvetili maksimalno te uspjeli rekonstruirati žrtvinih zadnjih 24 sata koriste napredu tehnologiju i svoji britak um.

Fokusiraju se na sve nagone, čežnje, strahove i odnose koje je žrtva ostvarila u svom životu do trenutka nestanka te upoznaju njihovu rodbinu i najbliže. Njihov moto je uvijek: „kako bi razumio drugog, budi drugi“. Intrigantni slučajevi vode istražitelje u najrazličitije dijelove Berlina i slojeve društva, a priče s kakvima se susreću ni jednom nisu iste.

Misteriozni slučajevi u posve novim epizodama napete kriminalističke serije Odred za nestale od utorka 7. veljače na Doma TV-u.

Nova sezona započet će napetim trenutcima života slavne primabalerine Nine Polyanowe. Nina ima sve što može poželjeti: uspješna je, lijepa i ostvarena žena čijom pojavom su svi očarani. Netom prije nastupa koji joj je trebao obilježiti karijeru netragom ne staje iz svoje garderobe. I dok svjetla pozornice samo što se nisu upalila, Nini se gubi svaki trag.

Iskusna ekipa započinje istraživati život poznate primabalerine, otpetljavajući i najzamršeniji čvor u velikom misteriju njezinog nestanka. Uskoro shvaćaju da je njen život, oblikovan ambicijom i blještavilom, zapravo uvelike bio ispunjen samozatajnošću, zavidnim kolegama i suparnicima. Je li za njezin misteriozni nestanak kriv opsjednuti obožavatelj koji joj već netko vrijeme šalje prijeteće poruke? Ili je zločin inicirala njezina suparnica Marlene Frontzek? Ulazeći sve dublje u problematiku nestanka, shvaćaju da ponekad ono što tražite ne želi uvijek biti pronađeno… I dok vrijeme curi te je svakom minutom njezin pronalazak sve manje očigledan, s druge strane se već nadzire novi intrigantni slučaj za berlinsku ekipu specijalaca.

Radnja serije nas odvodi na posjed bogatih nasljednika berlinske aristokracije na kojem se upravo dogodio zločin. Kada dvije djevojke, Charlotte i Helen, krenu s direktorom posjeda Peterom Sondheimerom po kruh u obližnju pekaru, više se ne vraćaju. Opsežnom istragom, policajci pronalaze prestrašenu Helen u obližnjoj šumi par kilometara od posjeda, potpuno nijemu od šoka. Čemu je svjedočila i gdje je Charlotte ostaje za doznati u novim epizodama serije.

Napete kriminalističke trenutke Odreda za nestale ne propustite pratiti svakim radnim danom na Doma TV-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti