TV Preporuke dana – Nedjelja 5.2.

nedjelja, 05. veljače 2023.

Novi nastavak odlične dokumentarne serije i hrpa filmova!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Utrka do savršenstva, HTV 2 u 20:15 sati
U proteklih 70 godina Formula 1 donijela nam je uzbudljive vrhunce, ali i tragične trenutke. Prisjećamo se vozača koji su pobijedili nedaće i uzdigli se do vrha, kao i onih koji su izgubili život radeći ono što vole.

FILMOVI

Djevojka od milijun dolara, Doma TV u 19:55 sati
Sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns.

Male žene, HTV 1 u 20:15 sati
Četiri sestre Meg, Jo, Amy i Beth March upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale živjeti same s majkom Marmee, moralnim stupom obitelji, dok je njihov otac otišao dati svoj doprinos američkom Građanskom ratu.

Gospodin i gospođa Smith, Nova TV u 20:15 sati
Film je zbog svojih zvijezda uoči svjetske premijere dobio neviđeni medijski publicitet što je svakako doprinijelo da se Gospodin i gospođa Smith nađu te godine među najgledanijim kinofilmovima u svijetu.

Pad Londona, RTL u 20:15 sati
Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima.

Poštar, RTL 2 u 20:15 sati
Godina je 2013. i budućnost nije što je bila. Nema autocesta, željeznica, snova o boljoj sutrašnjici. Tu su samo rasute skupine užasnutih preživjelih na području nekadašnjih SAD. U ovu apokaliptičku pustopoljinu dolazi zagonetni lutalica koji voli Shakespearova djela, jaše na muli po imenu Bill, a ima još nešto što tek mora otkriti. Moć da udahne nadu.

12 hrabrih, RTL u 22:10 sati
Film je snimljen po istinitom događaju i temelji se na knjizi Douga Stantona (Horse Soldiers) te opisuje događaje koji su uslijedili nakon napada 11. rujna 2001., nakon čega je CIA pokrenula tajnu akciju u Afganistanu.

Inferno, Nova TV u 22:30 sati
Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti