Zachary Levi vs Helen Mirren i Lucy Liu u najavi za "Shazam! Fury of the Gods"

petak, 27. siječnja 2023.

Svjetska premijera bit će 16. ožujka

Foto: YouTube

Stigla je nova najava za Shazam! Fury of the Gods, nastavak DC-jevog hita Shazam! iz 2019. u kojem glavne uloge imaju Zachary Levi kao Shazam i Asher Angle kao Billy Batson, a objavljen je i novi poster.

Ovaj video donosi bolji pogled na Helen Mirren u ulozi negativke Hespere, jedne od Atlasovih kćeri, te još novih scena epskih borbi koje će ekipu staviti na najveći test dosada. Radnja nastavka u fokus radnje stavlja i Batsonove braću i sestre koji s njim žive u udomiteljskoj obitelji te svi zajedno djeluju kao Shazamily. Njih glume Jack Dylan Grazer i Adam Brody; Ross Butler i Ian Chen; Meagan Good i Faithe Herman te Grace Fulton.

U ulogama negativki još se nalaze Lucy Liu i Rachel Zegler kao Kalypso i Anthea, također Atlasove kćeri. Upravo će se Shazam i njegova Shazamily suočiti protiv njih koje su u potrazi za oružjem koje bi moglo uništiti svijet. Sudeći po ovom traileru, čeka nas neizvjesna bitka do samoga kraja. Djimon Hounsou reprizira svoju ulogu čarobnjaka Shazama, zadnjeg preživjelog člana Vijeća Čarobnjaka koji je svoje moći prenio na dječaka Batsona.

Filmska ekipa koja je radila na originalu prije četiri godine vratila se i za nastavak pa je tako David F. Sandberg režirao Shazam 2 prema scenariju Henrya Gaydena. Shazam 2 trebao je u kina doći još tijekom blagdana 2022., ali je pomaknut kako bi izbjegao konkurenciju od Cameronog Avatara: Put vode.

Shazam! Fury of the Gods kod nas je preveden Shazam! Bijes bogova i u kina nam stiže 16. ožujka.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti