TV Preporuke dana – Petak 25.11.

petak, 25. studenog 2022.

Za one koji ne prate utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu ima odličnih hit filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, SP Katar: ENGLESKA - SAD, HTV 2 u 19:50 sati

Milijarde, HTV 3 u 21:05 sati
Chuck dramatičnim potezom pokušava pomoći Wendy i ocu. Taylor napada Axea sabotiranjem osobe koja mu je bliska. Axe ima poteškoća u Axe Capitalu. Chuck otkriva svoje prioritete.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

FILMOVI

Službene tajne, HTV 1 u 21:10 sati
Temeljen na istinitim događajima, Službene tajne fascinantna je priča o Katharine Gun (Keira Knightley), britanskoj obavještajnoj stručnjakinji čiji je posao uključivao rutinsko postupanje s povjerljivim podacima.

Spasilačka služba, Nova TV u 22:30 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti.

Kineski zid, RTL u 23:10 sati
S globalnom super zvijezdom Mattom Damonom u glavnoj ulozi, a pod redateljskom palicom jednog od najvećih vizualnih stilista našeg vremena, Zhanga Yimoua, Kineski zid studija Legendary govori o elitnoj sili koja gradi uporište na jednoj od najpoznatijih svjetskih građevina.

Ja, Tonya, HTV 1 u 23:45 sati
Tonya Harding, klizačica koja se penje visoko na američkim turnirima umjetničkog klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Dok se zahuktavaju pripreme za nacionalno natjecanje, Tonya i njezin muž odluče se na podal način rješiti Tonyine najveće suparnice, Nancy Kerrigan.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti