TV Preporuke dana – Nedjelja 25.9.

nedjelja, 25. rujna 2022.

Nova sportska dokumentarna serija i velik izbor odličnih filmskih hitova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
U jesen 1997. godine Michael Jordan i Chicago Bullsi krenuli su u lov po šesti naslov prvaka NBA lige u osam godina. Dopustili su snimateljskoj ekipi da ih cijele sezone prati. Rezultat toga portret je legendarnog igrača i slavne momčadi, portret koji možemo vidjeti tek danas u desetodijelnoj dokumentarnoj seriji ESPN Filmsa i Netflixa.

FILMOVI

U dobru i zlu, Doma TV u 19:55 sati
Scenarij filma inspiriran romanom Amerikanca Matthewa Quicka, s humorom se bavi oporavkom jednog čovjeka koji se potpuno izgubio u svom profesionalnom i osobnom životu.

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, HTV 1 u 20:15 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom.

Putovanje jednog psa, RTL u 20:15 sati
Dugo očekivani nastavak dirljivog globalnog hita Smisao života jednog psa, nastao je na temelju bestselera Brucea Camerona, koji je je ispričan kroz pseći pogled na svijet.

Kin, Doma TV u 22:10 sati
Priča prati bivšeg zatvorenika koji je u bijegu od federalnih vlasti, izvanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu James Franco. Jedina pomoć mu je mlađi polubrat koji se slučajno dokopao izvanzemaljskog oružja.

Otete, RTL u 22:25 sati
Nakon što je dečko nogira uoči njihova odlaska na egzotični odmor, impulzivna sanjarka Emily Middleton nagovori svoju ultra opreznu majku Lindu da otputuje s njom, što dovede do neočekivanih posljedica. Potpune suprotnosti, Emily i Linda uviđaju da će jedino ako riješe svoje nesuglasice kao majka i kći uspjeti pobjeći iz divlje i urnebesne pustolovine u džungli u kojoj su se našle.

Kodno ime: Studeni, Nova TV u 23:30 sati
Bivši CIA operativac (Pierce Brosnan) morat će se aktivirati, no u pitanju će ovaj puta biti zadatak sasvim osobne prirode. Suparnik će mu biti bivši učenik, a u cijelu priču uplest će se visoko rangirani dužnosnici njegove agencije te sudionici ruskih predsjedničkih izbora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti