M. Night Shyamalan predstavlja nemogući izbor u najavi za "Knock at the Cabin"

petak, 23. rujna 2022.

Triler u kinima očekujemo već u veljači sljedeće godine

Foto: YouTube

Biste li spasili svoju obitelj ili čovječanstvo? Izbor je samo jedan.

Universal Pictures je predstavio prvi trailer za novi film M. Nighta Shyamalana, triler Knock at the Cabin, koji će vas zaintrigirati u skoro tri minute koliko traje najava.

Snimljen prema bestseler romanu Paula G. Tremblaya The Cabin at the End of the World iz 2018. godine za koji je Stephen King rekao da tjera na razmišljanje i zastrašuje, film donosi priču o djevojčici i njezinim roditeljima koji tijekom odmora u kolibi postanu taoci otmičara koji od njih traže da naprave nemoguć odabir kako bi spriječili apokalipsu. Budući da ne mogu vidjeti što se vani događa, obitelj mora odabrati u što će vjerovati prije nego što sve bude izgubljeno.

Glumačku ekipu čine poznata imena: tu su Dave Bautista (Dina, franšiza Čuvari galaksije), Jonathan Groff (nominiran za nagrade Tony i Emmy za Hamilton), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird (nominirana za nagradu BAFTA za NW), Abby Quinn (Male žene), Rupert Grint (franšiza Harry Potter) i novo lice Kristen Cui. Scenarij su napisali Shyamalan, Steve Desmond i Michael Sherman prema Tremblayevoj knjizi.

Knock at the Cabin u kinima očekujemo 3. veljače 2023. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti