Istina o slučaju Harryja Queberta

nedjelja, 07. kolovoza 2022.

Serija snimljena prema istoimenom bestseleru Joëla Dickera stiže na naše male ekrane

Od srijede 10. kolovoza na Prvom programu HRT - HTV 1 u 23:30 prikazuje se serija Istina o slučaju Harryja Queberta snimljenu prema istoimenom bestseleru Joëla Dickera. Priča je to o slavnom književniku kojeg optuže za ubojstvo nakon što na njegovu posjedu pronađu zakopanu djevojčicu.

Francuski redatelj Jean-Jacques Annaud, dobitnik Oscara, prvi je put radio za televiziju i režirao sve epizode.

Istina o slučaju Harryja Quebertu američka je misteriozna miniserija od deset epizoda. Serija se može pohvaliti poznatim licima u glavnim ulogama: Patrick Dempsey (Uvod u anatomiju) kao Harry Quebert te Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr. i Virginia Madsen.

Dvije godine nakon odlaska iz popularne medicinske serije Uvod u anatomiju, McDreamy odnosno glumac Patrick Dempsey vraća se u svijet serija. Njegov povratak obilježava serija koja je vizualno, dramaturški i žanrovski potpuno drukčija od onoga na što smo se naviknuli.

U prvoj epizodi gledamo kako poznatog pisca Harryja (P. Dempsey) optuže za ubojstvo Nole Kellergan (K. Froseth). Njegov bivši student Marcus Goldman (B. Schnetzer) ostavlja sve i seli se u Sommerdale da dokaže nevinost svoga mentora.

Naslovne uloge tumače Patrick Dempsey, Kristine Froseth, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr., Virginia Madsen.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti