Počinje ubojiti lov u remakeu filma "Najopasnija igra"

srijeda, 29. lipnja 2022.

Nova verzija filma iz 1932. godine predstavljena je najnovijim trailerom, a u kina stiže ovog ljeta

Deadline je ekskluzivno objavio vijest o novom traileru za The Most Dangerous Game, novoj verziji istoimenog klasičnog filma iz 1930-ih godina, i novoj adaptaciji kratke priče Richarda Connella iz 1924. godine. Radnja priče bavi se čovjekom koji se nasuka na otok gdje postaje lovina bogatom manijaku.

"Život je za snažne.", najavljuje trailer glavnu temu filma i već poznatu igru ljudske okrutnosti i otpornosti. Trailer nam otkriva djeliće otoka i njegovog okrutnog vlasnika. Ovog puta priča prati oca i sina koji se zajednički nasuču na obalu.

Otac i sin traže zaklon na otoku, a njihov domaćin, Baron Von Wolf, prima ih kod sebe, ali ubrzo otkriva kako je njihovo utočište od smrti na oceanu zapravo mjesto gdje se održavaju specijalne igre lovice u kojima su lovina upravo oni.

U glavnim se ulogama nalaze Caspar Van Dien, Bruce Dern, Chris "CT" Tamburello, Judd Nelson i Tom Berenger, u ulozi čovjeka koji se skriva na otoku, ali se već polako približava potpunom ludilu.

Scenarij potpisuje redatelj Justin Lee, a u filmu također glume Elissa Dowling, Kevin Porter, Eddie Finlay i Randy Charach. Film se u kinima očekuje 5. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti