Nathalie Emmanuel u najavi za horor "The Invitation"

utorak, 28. lipnja 2022.

Nova naizgled savršena obitelj pripremila joj je noćnu moru

Foto: YouTube

Dobrodošli u noćnu moru koja se generacijama pripremala!

Sony je objavio novi trailer (koji možda za neke otkriva previše pa ako ne volite spoilere možda ga je bolje preskočiti) za svoj novi horor triler The Invitation koji će svoju premijeru imati isključivo u kinima krajem kolovoza.

Film čija je najava neke podsjetila na odlični Ready or Not u središtu radnje ima Evie (Nathalie Emmanuel) koja nakon majčine smrti nema živuće rodbine pa odluči napraviti DNK test te otkrije da ima davno izgubljenog rođaka za kojeg nije ni znala da postoji. Evie je potom pozvana na vjenčanje svoje novootkrivene obitelj, a ono se održava na prekrasnom engleskom selu gdje će upoznati privlačnog aristokrata.

No, nije sve kako se čini. Naizgled savršena obitelj i savršeno vjenčanje pretvaraju se u noćnu moru i puko preživljavanje kad Evie otkrije izopačene tajne iz obiteljske povijesti i stravične namjere koje se kriju iza njihove velikodušnosti.

Režiju potpisuje Jessica M. Thompson (dramska serije The End, film The Light of the Moon) koja je radila i na scenariju s Blair Butler (Polaroid). Uz Emmanuel glume Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner i Sean Pertwee.

The Invitation u odabrana kina stiže 26. kolovoza.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti