Tatiana Maslany postala je She-Hulk

srijeda, 18. svibnja 2022.

Disney+ je predstavio trailer za svoju novu seriju "She-Hulk: Attorney at Law"

Ona je opasna, zelena i odvjetnica? Čini se kako je sve moguće u Marvelovom filmskom svijetu, koji nam danas kroz prvi trailer predstavlja Jennifer Walters, odnosno naslovnu She-Hulk. Nadolazeća serija u kojoj glavnu ulogu ima Tatiana Maslany kao rođakinja Brucea Bannera koja se bori protiv zločina, uskoro bi trebala stići na platformu Disney+.

Serija predstavlja novog Hulka svijetu u obliku Jennifer Walters, koja je odvjetnica preko dana i borac protiv zločina preko noći i u bilo koje slobodno vrijeme koje ima. Jennifer je mutirala u She-Hulk nakon transfuzije krvi od njenog rođaka Brucea Bannera (Mark Ruffalo).

U seriji također glumi Jameela Jamil kao njena suparnica Titania te Tim Roth koji se vraća kao Emil Blonsky, poznatiji kao zlikovac Abomination.

Serija je opisana kao odvjetnička komedija u stilu Ally McBeal te će biti zanimljivo vidjeti kako će Jennifer kombinirati između svog običnog posla odvjetnice i svog neobičnog drugog života u kojem je superjunakinja. Tko zna, možda ćemo imati prilike vidjeti i neke druge odvjetnike koji su u slobodno vrijeme superjunaci, kao što je recimo Matt Murdock (Charlie Cox).

Što nas i našu superjunakinju sve čeka u prvoj sezoni, doznat ćemo nakon 17. kolovoza kada serija stigne na Disney+.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti