Predstavljeni prvi kadrovi filma "Prey"

utorak, 17. svibnja 2022.

"Prey" je novi nastavak filma "Predator", smješten nekoliko stotina godina u prošlost

20th Century Fox je objavio novi teaser trailer za svoj novi film Prey, najnoviji nastavak u Predator franšizi, koji nas vraća 300 godina u prošlost. Novi teaser otkriva nam samo djelić nevidljivog ubojice i našu novu junakinju.

Redateljsku palicu filma drži Dan Trachtenberg, koji je prethodno radio na filmu 10 Cloverfield Lane, dok scenarij potpisuje Patrick Aison.

Službeni sinopsis otkriva nam detalje:

Smješten u narod Komanči, 300 godina u prošlosti, film Prey donosi priču o mladoj ženi, Naru, neustrašivoj i vještoj ratnici. Ona je odgojena u sjedni nekih od najlegendarnijih lovaca koji su lovili po Velikim ravnicama i kada opasnost zaprijeti njenom kampu, ona je odlučna zaštititi svoje ljude. Lovina koju čeka i na kraju se s njom suoči, zapravo je razvijeni vanzemaljski predator s tehnički naprednim arsenalom - pred njima je nemilosrdni sukob između dva neprijatelja.

Glumačka ekipa filma skoro je u potpunosti sačinjena od glumaca indijanskog porijekla, a predvode ih Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush i Julian Black Antelope.

Film Prey premijeru će imati 5. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti