3. sezona "Bridgertona" neće pratiti redoslijed knjiga

utorak, 17. svibnja 2022.

Ljubavna priča Penelope i Colina bit će u središtu radnje što je tema 4. knjige

Foto: Depositphotos

Iz Netflixa stiže nova vijest o hit seriji Bridgerton, ovaj put o radnji nove sezone.

Nakon što su prva i druga sezona pratile redoslijed prva dva romana pa se tako prva sezona fokusirala na ljubavnu priču Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i Simona (Regé-Page Jean), druga na romansu Anthonyja Bridgertona (Jonathon Bailey) i Kate (Simone Ashley), treća sezona preskače do četvrte knjige.

Naime, iako se treći roman bavi Benedictom Bridgertonom (Luke Thompson) i njegovim ljubavnim životom čini se kako će to biti tema četvrte sezone kako bi tema četvrte knjige, ona o Penelope, mogla biti obrađena ranije.

Tijekom finala druge sezone Penelope Featherington (Nicola Coughlan) je slučajno čula Colina Bridgertona (Luke Newton), u kojeg je zaljubljena već godinama, kako govori da se nikad ne bi oženio s njom.

Redoslijed radnje nije jedina promjena u trećoj sezoni: prošli tjedan saznali smo kako će ulogu Francesce Bridgerton umjesto Ruby Sokes, koja je dobila glavnu ulogu u Netflixovoj novoj avanturističkoj dramskoj seriji Lockwood & Co., imati Hannah Dodd. Tvorac serije Chris Van Dusen više nije showrunner serije od druge sezone kad je tu funkciju preuzela Jess Brownell koja je za Variety objasnila zašto su zamijenili redoslijed knjiga:

"Osjetila sam da je ovo vrijeme za Colina i Penelope. Gledamo te glumce od prve sezone, već smo u toj njihovoj priči. Poznajemo ih. Mislim da, pogotovo u zadnjoj sezoni, ima jako puno tenzija između njih, Colin skoro shvati da Penelope ima osjećaje za njega. Umjesto da zavlačimo s time, odlučili smo pogurati njih u središte nove sezone. Čini se kao savršen trenutak da zaključimo njihovu priču."

Serija Bridgerton osvojila je Netflixove gledatelje i nakon izuzetno uspješne prve sezone koja je na tom streamingu dostupna od Božića 2020., druga sezone konačno je stigla u ožujku ove godine. Čekaju nas još sigurno treća i četvrta sezona.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti