Jerry Bruckheimer još uvijek ne želi Johnnyja Deppa u novim "Piratima s Kariba"

ponedjeljak, 16. svibnja 2022.

Poznati filmaš se nada da će u šestom filmu glumiti Margot Robbie

Foto: Depositphotos

Poznati filmaš, producent filmova Pirati s Kariba i Top Gun Jerry Bruckheimer u novom velikom intervjuu za The Sunday Times izjavio je kako se Johnny Depp neće vratiti u šestom filmu Pirata s Kariba u svoju poznatu ulogu Jacka Sparrowa, barem ne zasada.

"Zasada ne, ali u budućnosti tko zna", rekao je kad je upitan za Deppa. No, nagrađivani producent je otkrio kako pokušava oživjeti franšizu Pirata s Kariba i to na način da uvede novog protagonista, idealno da je glumi Margot Robbie. "Radimo dva scenarija za šeste Pirate. Jedan s njom, jedan bez nje", rekao je.

Producentovi komentari stižu nekoliko tjedana nakon što je Depp na suđenju protiv svoje bivše djevojke Amber Heard na pitanje "je li točno da ga ništa na ovom svijetu ne bi nagovorilo da se vrati raditi s Disneyem na novim Piratima s Kariba" odgovorio potvrdno čime je prvi put javno potvrdio kako je gotov sa svojom komercijalno najuspješnijom ulogom. Podsjetimo, Depp je izgubio preko 22,5 milijuna dolara kad mu je prekinut ugovor za snimanje šestog filma nakon što ga je Heard optužila za zlostavljanje.

Bruckheimerov najnoviji film jest nastavak Top Guna, Maverick, pri čemu je otkrio koliko mu se posao promijenio u preko 30 godina: Top Gun sniman je1986. godine isključivo za američku publiku i negativci su slobodno mogli biti s područja Sovjetskog Saveza, dok se Maverick nije mogao tako snimati jer je zarada u ostatku svijeta danas jednaka kao i na američkom tržištu. "Ne želite isključiti nijedno tržište. Kad radite na skupom filmu želite omogućiti studiju da zaradi što više, a to postaje sve teže. Morate osmisliti negativca koji ima više nacionalnosti, a nema konkretan dom", rekao je Bruckheimer.

Film Top Gun: Maverick za točno 10 dana dolazi u hrvatska kina, a Pirati s Kariba 6 još nemaju određen datum snimanja niti druge pojedinosti.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti