Predstavljamo izvođače CMC festivala: Mate Grgat, Dino Memić

nedjelja, 15. svibnja 2022.

U Vodice stiže Mate Grgat i njegov prepoznatljivi tenor te simpatični Dino Memić iz Mostara

Foto: YouTube

Mate Grgat počastit će publiku svojim prepoznatljivim tenorom

"Njegov tenor se ne zaboravlja", kažu gotovo svi koji su barem jednom imali prilike čuti glas Mate Grgata. Klapsko pjevanje svladao je odavna, a sada publiku osvaja svojim solo izvedbama. Novu pjesmu "Ljubav i suze" predstavit će i na pozornici CMC festivala u Vodicama. Brža je to pjesma koja stiže nakon emotivne Matine proljetne balade "Dođe vrime".

"CMC festival je meni nešto potpuno novo, veseli me debitantski nastup. Pjesma mi je ljubavnog karaktera, dosta je brza, latino varijanta. Iznenadilo me da sam dio te priče koja je inače van mojih okvira i to mi je zanimljiv izazov. Po prirodi mog dosadašnjeg rada ne bi se reklo, ali volim izazove i brže stvari koje me potaknu da radim još više. Imao sam par nastupa u Vodicama, volim tamo otići i vratiti se, ali nisam još nastupao na tako velikoj pozornici. Sezona se otvara, ponijet ću dobru volju i vidimo se u Vodicama", najavio je Mate svoj nastup.

Za Matin izlazak iz komfort zone sa, za njega netipičnom pjesmom, krivci su njegovi stalni suradnici: tekstopistkinja Alka Vuica, skladateljica i bivša „Frajla” Marija Mirković te aranžer i producent Hrvoje Domazet.

Dino Memić u Vodice dolazi osvojiti simpatije regionalne publike

Već je dobro poznato da je CMC Festival itekako prepoznatljiv i cijenjen i među glazbenicima izvan Hrvatske. Potvrđuje to veliki interes medija, ali i izvođača u regiji koji se žele okušati na vodičkoj pozornici.

Ove godine simpatični Dino Memić neće iz Mostara u Vodice samo na odmor kao da sada, već će spojiti ugodno i korisno. U Vodicama će predstaviti prekrasnu emotivnu baladu "Osvoji svijet".

"Prvi puta sam na CMC festivalu, ali nisam prvi puta u Vodicama u to vrijeme, tako da već otprilike znam što me očekuje. Ja očekujem vrhunsku zabavu s obzirom na popis gostiju koji će nastupati te večeri. Nema sumnje da će druženje biti dobro, a mene veseli što ću razmijeniti iskustva s kolegama. Upućen sam u CMC festival, kolege su mi pričale kako im je lijepo bilo prošlih godina. Na festival nosim jednu jako dobru pjesmu, puno osmijeha i zabave. Dođite u Vodice, dolazi Dino Memić kojega do sada nikada niste imali priliku vidjeti. Donosim dobru atmosferu, energiju koja će barem malim dijelom uljepšati ovogodišnji festival i jedva vas čekam", pozvao je Dino u Vodice sve one koji su željni dobrog provoda ovoga ljeta.

Pjesma "Osvoji svijet" zasigurno će osvojiti i publiku na 14. CMC Festivalu. Sa zabavnim Dinom zabave sasvim sigurno neće nedostajati. Ovo ljeto bit će mu ispunjeno koncertima, a nastupu u Vodicama posebno se raduje, što je odlična najava svim obožavateljima festivala.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti