TV Preporuke dana – Subota 14.5.

subota, 14. svibnja 2022.

Finale Eurosonga, nova epizode emisije "Masked Singer" i hrpa odličnih novijih i starijih filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Osobe odjevene od glave do pete u šarene, ogromne i nevjerojatne maske nastupat će na grandioznoj pozornici izvodeći najveće glazbene hitove. Što mislite, tko je ispod maske?

Torino: Izbor za pjesmu Eurovizije 2022., HTV 1 u 21 sat
Glasujte za svoje favorite u ovom najvećem glazbenom televizijskom događaju na svijetu i uživajte u raznolikosti i posebnosti brojnih izvedbi.

Jamestown, HTV 2 u 23:35 sati
Čudesna životinja opčini koloniju i svi se krenu utrkivati tko će je uhvatiti. Silas se mora suočiti s posljedicama napada na Yeardleyja, a Opechancanough povlači odvažan politički potez.

Rivijera, HTV 2 u 0:25 sati
Interpol steže obruč oko Georgine, ali ona i Carver ne odustaju od nauma da istragu privedu kraju.

FILMOVI

Igra novca, Doma TV u 19:55 sati
Intrigantan akcijski triler koji je ujedinio oskarovce redateljicu Jodie Foster i dvije najveće holivudske zvijezde današnjice Georgea Clooneyja i Juliu Roberts i čija svjetska premijera je održana u Cannesu.

Jumanji: Iduća razina, Nova TV u 20:15 sati
Ponovo susrećemo mlade junake koji su već jednom pokorili igru. No, kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali.

Matrix, RTL 2 u 20:15 sati
U napuštenom hotelu policija sustiže Trinity koja ih odbija nadljudskim moćima. Nakon toga pronalazi javnu govornicu, javlja se na telefon i nestaje. U međuvremenu programer i hacker Thomas Anderson, poznat pod nadimkom Neo, stalno se sureće s matrix izrazom, no ne može odgonetnuti što on znači. Kontaktira ga Trinity te mu govori da Morhpeus ima odgovore koje traži.

Ukradeni identitet, Nova TV u 22:35 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam.

Poziv, HTV 1 u 0:35 sati
Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911, ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No onda će tinejdžericu Casey Welson oteti nepoznati mušakarac, a djevojka će uspjeti okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan.

Različita: Odana, Nova TV u 0:45 sati
Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti