TV Preporuke dana – Nedjelja 30.1.

nedjelja, 30. siječnja 2022.

Popodne donosi finale rukometa (Švedska - Španjolska), zanimljive serije te nove i starije filmske hitove

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu, utakmica za 3. mjesto: Francuska - Danska, RTL u 15:25 sati

EP u rukometu, finale: Švedska - Španjolska, RTL u 17:45 sati

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Mrkomir je uspio dogovoriti kredit s Francima. Problem je što su Franci odobrili kredit za škole, a Mrkomir s dobivenim novcima gradi krčme i pokriva druge dospjele obaveze.

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
Lefebvre naručuje portret Tarakanove kako bi ga poslao europskim monarsima. Grof Šuvalov, bivši miljenik Elizabete Petrovne, koji je bio pao u nemilost, nudi Tarakanovoj suradnju.

FILMOVI

Francuska veza, HTV 2 u 20:05 sati
Riječ je o nagrađivanoj ekranizaciji istoimenog romana Robina Moorea koji na dojmljiv naturalističan način prikazuje svijet stvarne prekooceanske narko-veze koja je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih prevozila drogu od Turske preko Francuske u Sjedinjene Države.

Rat među nevjestama, Nova TV u 20:15 sati
Još kao djevojčice, Liv i Emma sanjale su o svojim vjenčanjima i zajedno ih planirale do samih detalja. Danas, u svojim 20-ima, obje su u potrazi za muškarcima s kojima žele provesti živote. Iako se ceremonije vjenčanja prijateljica razlikuju u puno sitnica, obje žele izreći sudbonosno "da" u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova vjenčanja su zakazana istog dana.

Dream Team 2, RTL u 20:20 sati
U ovom nastavku hita iz 2014. godine Ben radi u policiji u Atlanti gdje planira vjenčanje sa Jamesovom sestrom Angelom. Ona nagovara Jamesa da uzme Bena sa sobom u tajnu misiju u Miami, gdje im je zadatak prikupiti dokaze o biznismenu za kojeg se sumnja da je glavni opskrbljivač dilera u Atlanti.

Proročanstva, Doma TV u 21:45 sati
Godine 1959., kao dio ceremonije otvaranja nove osnovne škole, grupa učenika dobiva na zadatak napraviti crteže o tome kako oni vide budućnost. Njihovi crteži zapečatit će se u vremensku kapsulu i spremiti na period od 50 godina. Međutim, jedna tajanstvena djevojčica popunjava svoj papir redovima naizgled nasumičnih brojeva za koje tvrdi da joj šapuću nevidljivi ljudi.

Bijeg iz New Yorka, RTL u 22:10 sati
Kultni akcijski triler Johna Carpentera 20-ak godina nakon snimanja u kontekstu terorističkih napada na New York djeluje zastrašujuće i vrlo realno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti