Will Arnett u seriji "Murderville" rješava ubojstva uz pomoć poznatih gostiju

utorak, 25. siječnja 2022.

Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Ken Jeong i Sharon Stone samo su neke od zvijezda koje će se pojaviti u seriji

Foto: YouTube

Sljedeći tjedan na Netflix stiže zabavna kriminalistička serija Murderville u kojoj ćemo moći vidjeti mnoge poznate face.

Ideja za seriju došla je od BAFTA-om nagrađene BBC3 serije Murder in Successville Andyja Breretona i Avril Spary. U novoj verziji glavnu ulogu ima Will Arnett kao iskusni detektiv za ubojstva Terry Seattle koji u svakoj epizodi dobije novog zvjezdanog gosta koji će mu pomoći u rješavanju slučaja. Stvar je u tome što zvijezde nemaju scenarij i cijelo vrijeme moraju improvizirati te na kraju pogoditi tko je ubojica.

U prvoj najavi možemo vidjeti kako detektiv Seattle komunicira sa svojim gostima, uči ih kako provoditi istraživanje i tumačiti dokaze dok se svako toliko otkrivaju neke apsurdne činjenice o slučaju. Uz Arnetta glavne uloge imaju Haneefah Wood, Lilan Bowden i Phillip Smithey, a zvjezdani gosti u šest epizoda su Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Conan O’Brien, Ken Jeong, Marshawn Lynch i Sharon Stone.

Krister Johnson je autor i showrunner serije te jedan od izvršnih producenata kao i Arnett. Radnja u kojoj zvjezdani gosti nemaju scenarij već u potpunosti improviziraju moglo bi biti osvježenje među ostalim kriminalističkim serijama, a hoće li ideja kao takva uspjeti – saznat ćemo uskoro.

Murderville na Netflix stiže 3. veljače.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti