TV Preporuke dana – Nedjelja 23.1.

nedjelja, 23. siječnja 2022.

Kraj vikenda donosi rukomet, zabavne serije i odlične filmove (iako je riječ o reprizama)

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Mrkomir s nestrpljenjem očekuje prve stranice svoje biografije koja će potvrditi njegovu značajnu ulogu ne samo u Kneževini, već i šire. Držiha je zaokupljen nacrtima za svoj novi izum, leteću lađu. No, idilu koja je zavladala Kneževinom mogli bi pokvariti Bugari koji su krenuli u ratni pohod.

EP u rukometu: Španjolska - Norveška, RTL u 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 22:15 sati
Pavel Petrovič i von Fizin razrađuju nacrt ustava. Nikita Panin nudi im pomoć. Katarina planira posjetiti s Potemkinom vojski na bojištu. Suborci obavještavaju Pugačova da je zapovjednik vojske general Bibikov mrtav.

FILMOVI

Za dolar više, HTV 2 u 20:05 sati
Drugi dio popularne dolarske trilogije Sergia Leonea, kojom je ovaj talijanski majstor učvrstio špageti vestern kao jedan od kultnih žanrova poklonika manje komercijalnog filma.

Aquaman, Nova TV u 20:15 sati
Aquaman otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca.

Sirove strasti, RTL 2 u 20:15 sati
Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu (Michael Douglas) koji je bivši alkoholičar i ovisnik. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell (Sharon Stone). Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu.

Lažljivac, RTL u 22:10 sati
Unatoč jednostavnom i dobrano klišeiziranom zapletu riječ je o ostvarenju koje uz obilje humora i izvrsnu obiteljsku zabavu nudi i notu subverzivnosti, koja se očituje u ironičnom crnohumornom prikazu američkog odvjetničkog miljea.

Peti val, Nova TV u 22:45 sati
Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada.

Pedeset nijansi mračniji, Doma TV u 19:55 sati
Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti