Kulinarski show s Paris Hilton otkazan nakon prve sezone

utorak, 18. siječnja 2022.

Ništa od nove sezone emisije "Cooking With Paris" na Netflixu

Foto: YouTube

Prošle godine Netflix nas je sve iznenadio svojom novom kulinarskom emisijom Cooking With Paris u kojoj je glavnu riječ imala poznata milijunašica Paris Hilton koja već na prvi pogled (iliti najavu) nije znala puno o kuhanju. Ovih dana iz Netflixa stiže vijest kako su emisiju otkazali nakon te prve sezone.

Ideja za show došla je od Parisinog viralnog videa iz 2020. godine u kojem je pokazala kako radi lazanje pa su se u Netflixu odlučili na emisiju u kojoj će bivši model i reality zvijezda kuhati osnovne i složenije recepte uz poznate goste kao što je primjerice bila Kim Kardashian West.

U šest epizoda Cooking With Paris koja se na Netflixu nalazi od kolovoza prošle godine gostovali su još Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons, Pasisina majka Kathy Hilton i sestra Nicky Hilton. Kuhanje u emisiji uglavnom se svodilo na kaos i neobične metode kuhanja i korištenja pribora za kuhanje pa su tako kritike i ocjene za emisiju bile vrlo loše.

No, bogata nasljednica ima drugu emisiju na drugom streamingu. Riječ je o reality showu Paris in Love koja se prikazuje na servisu Peacock i u kojem pratimo njezine zaruke i udaju za američkog poduzetnika Cartera Reuma.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti