TV Preporuke dana – Subota 15.1.

subota, 15. siječnja 2022.

Subotnja večer ovaj put donosi reprize poznatih filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:40 sati
U posljednjem nastavku prve sezone činilo se da je pravda zadovoljena i da će silovatelj dospjeti u zatvor. No, u završnoj sceni vidjeli smo Andrewovo tijelo u blatnoj vodi. Tko ga je ubio?

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 23:30 sati
Sve iracionalniji, no odlučan u nakani da dokaže svoju nevinost, narednik David Budd očajnički pokušava odgonetnuti urotu.

FILMOVI

Kralj Arthur: Legenda o maču, Nova TV u 20:15 sati
Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern, Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne.

Rambo 3, RTL 2 u 20:15 sati
U trećem filmu Rambo (Sylvester Stallone) napustio je život ratnika i povukao se u budistički samostan no dolazi mu pukovnik Trautman (Richard Crenna) koji ga traži da mu pomogne u misiji naoružavanja afganistanskih Mudžahedina koji se bore protiv Sovjeta. Rambo ga odbija ali nakon što pukovnik biva zarobljen Rambo krene u spasilačku misiju kako bi oslobodio svog prijatelja pukovnika.

Gran Torino, Doma TV u 22:05 sati
Walt Kowalski (Clint Eastwood), mrzovoljni je udovac koji se i dalje čvrsto drži svojih predrasuda unatoč svim promjenama koje se dešavaju u susjedstvu. Jedina radost u njegovom životu je automobil Gran Torino kojeg redovito održava. No, kada Thao (Bee Vang), Waltov mladi susjed, pokuša ukrasti vrijedni automobil kako bi se priključio bandi, Walt shvati da je konačno pronašao novu svrhu u životu.

Elysium, Nova TV u 22:30 sati
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max (Matt Damon) je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

Plesačice, HTV 1 u 0:10 sati
Lijepa Nomi Malone (Elizabeth Brekley) stopira na cesti koja vodi u Las Vegas. No, slatkorječivi je vozač opljačka, pa Nomi u prijestolnicu kocke stiže bez ičega. U stan je primi djevojka izrazito nesređena privatnog života, potom Nomi upozna Jima (Glenn Plummer) koji je ohrabruje na pravu umjetničku karijeru, ali se ipak zaposli u zloglasnom noćnom klubu kao erotska zabavljačica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti