"Red Notice" dobiva čak dva nastavka!

četvrtak, 13. siječnja 2022.

Odlučeno je kako će se zvijezde Netflixovog hit filma vratiti u još dva filma

Prije desetak dana se počelo malo više šuškati o potencijalnom nastavku Netflixovog prošlogodišnjeg hit filma Crvena tjeralica, a danas već imamo vijesti kako je u planu ne samo jedan nego čak dva nastavka!

Oba filma trebala bi se snimati istovremeno, a produkcija bi mogla krenuti već 2023. godine. Očekuje se kako će se u glavne uloge vratiti Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot.

Scenarist i redatelj Rawson Marshall Thurber navodno je već počeo pisati dva scenarija za nadolazeće filmove, koji su zamišljeni u stilu filmova Oceanovih 11 s velikom glumačkom ekipom i dobro osmišljenom pljačkom.

Radnja prvog filma prati agenta FBI-ja, koji se nevoljko udružuje s kradljivcem umjetnina kako bi zajedničkim snagama ulovili još veću kriminalku. Film svoj uspjeh duguje svojoj akcijsko-humorističnoj formuli i tri velika glumačka imena u glavnim ulogama.

Hoće li nastavci uspjeti ponoviti uspjeh prvog filma, koji je u prvih 28 dana prikazivanja postao najgledaniji Netflixov originalni film, doznat ćemo tek kroz par godina jer bi produkcija trebala krenuti tek sljedeće godine no sve ovisi o tome kako će se tri glavne zvijezde filma uspjeti usuglasiti sa svojim pretrpanim rasporedima.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti