Nova sezona emisije "Ratne tvornice" stiže na Viasat History

ponedjeljak, 03. siječnja 2022.

Priča o ratnim tvornicama se nastavlja, a ova emisija je veća i zanimljivija nego ranije

Foto: Viasat

Dokumentarna povijesna emisija Ratne tvornice sa svojom se trećom sezonom vraća na Viasat History! Premijerno svakog radnog dana navečer, od ponedjeljka 3. siječnja u 22h pratimo priče o ratnim tvornicama, a ova je emisija već ai zanimljivija nego ranije.

Što je najvažnije za pobjedu u ratu? Nakon što pogledate ovu emisiju na programu Viasat History – moguće je da promijenite mišljenje.

Drugi svjetski rat nisu vodili samo generali i vojnici na frontu. Vodili su ga i znanstvenici, inženjeri i izumitelji. Sposobnost mobilizacije resursa, kao i razvijanja novih ratnih strojeva i oružja te njihove proizvodnje na brz i učinkovit način, bila je ključna za pobjedu. Drugi svjetski rat nije dobiven na ratištima, nego u tvornicama.

Nastavljamo priču o ratnim tvornicama, a u ovoj još uzbudljivijoj sezoni vidjet ćemo epizode o Rolls-Royceu i motoru Merlin, Porscheu i moćnom nacističkom stroju te Opelu i kamionu Blitz. Treća sezona donosi još snimki s lokacija, još pokusa i demonstracija, intervjua i grafičkih prikaza te još nevjerojatnih arhivskih snimaka.

Nove epizode emisije Ratne tvornice ne propustite premijerno od ponedjeljka, 3. siječnja u 22h na programu Viasat History.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti