Napokon objavljen pravi trailer za nastavak serije "Seks i grad"

srijeda, 01. prosinca 2021.

Nakon par objavljenih teaser trailera, HBO Max je napokon otkrio malo više od nadolazeće serije "I tek tako..."

HBO Max je napokon objavio puni službeni trailer za nastavak serije Seks i grad, koji nosi naziv I tek tako..., a pričom se nastavlja na radnju koju smo pratili kroz šest sezona originalne serije i dva objavljena filma. Novi trailer napokon nam donosi malo više kadrova koji otkrivaju što nas čeka u novim epizodama.

Ovih novih deset epizoda dolazi od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, koji je bio scenarist, redatelj i producent originalne serije i oba spin-off filma.

Od glavne četvorke iz originala u novoj ćemo seriji gledati njih tri - Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis se vraćaju, a Kim Cattrall odlučila je preskočiti ovo ponovno okupljanje i još ne znamo kako će se njen izostanak opravdati.

U novom poglavlju svog života naše će tri junakinje Carrie, Miranda i Charlotte morati pronaći svoj put od komplicirane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

Osim originalne trojke u novim ćemo epizodama gledati i druge poznate likove: Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler također se vraćaju. Njima se pridružuju i neki novi likove koje će utjeloviti Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman.

I tek tako... će na HBO Max stići 9. prosinca.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti