Konačno trailer za 2. sezonu "Euforije"

četvrtak, 25. studenog 2021.

Uz teaser trailer od skoro minutu i pol HBO je objavio i datum premijere!

Foto: YouTube

Druga sezona HBO-ove nagrađivane serije Euphoria (Euforija) konačno ima datum premijere!

Emmyjem nagrađena zvijezda serije Zendaya objavila je kako se Euforija na male ekrane vraća 9. siječnja 2022. godine. Uz datum otkriven je i prvi teaser trailer.

U drugoj sezoni vidjet ćemo kako su Rue (Zendaya) i Jules (Hunter Schafer) nastavile sa svojim životima nakon prekida u finalu prve sezone i Rueinog povratka drogi. U najavi vidimo Rue kako pleše u svojoj kući na pjesmu Franka Sinatre Call Me Irresponsible, a mlađa sestra Gia (Storm Reid) je pita je li opet pod utjecajem droge.

Zendaya je ušla u povijest nagrada Emmy 2020. godine kao najmlađa osoba koja je osvojila nagradu za glavnu glumicu u dramskoj seriji. Osim Zendaye, Schafer i Reid u drugoj sezoni uloge ponavljaju Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Austin Abrams i Nika King. Među novim licima su Dominic Fike, Minka Kelly i Demetrius Lil Meech Flenory Jr.

Sam Levinson je tvorac serije, radi na scenariju te je jedan od izvršnih producenata. Euforija je prošle godine osvojila ukupno tri nagrade Emmy: za glavnu glumicu u dramskoj seriji, za originalnu glazbu (pjesma Labrinth) te za najbolju modernu šminku. Kritičari su je nahvalili posebice zbog kinematografije, priče, glazbe, glume i pristupu osjetljivim temama kod odrastanja.

Premijera prve sezone bila je još u lipnju 2019. godine tako da se druga sezona vraća nakon dvije i pol godine čekanja. Tijekom pauze mogli smo gledati dva specijala: Trouble Don't Last Always objavljen je na streamingu HBO Max 4. prosinca prošle, a Fuck Anyone Who's Not a Sea Blob 22. siječnja ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti