Prvi trailer za Netflixovu slatku animiranu avanturu "Back to the Outback"

srijeda, 10. studenog 2021.

Tri tjedna nakon teasera otkrivena je službena najava i detalji o radnji

Foto: YouTube

Oni su nevjerojatno slatki, ali su i prilično opasni!

Netflix nas je već navikao na svoje zabavne, originalne animirane filmove, a za mjesec dana stiže još jedan. Riječ je animiranoj avanturi Back to the Outback na kojoj je radila ekipa animatora iz Purani u bijegu i Knjiga života i bit će šesti originalni animirani film za Netflix nakon dosadašnjih hitova Klaus, The Willoughbys, Over the Moon, Arlo the Alligator Boy i America: The Motion Picture.

Radnja animiranog filma prati grupu australskih slatkih, ali najsmrtonosnijih životinja kojima je dosta života u terarijima u zoološkom vrtu gdje ih posjetitelji gledaju kao da su čudovišta. Ekipa odluči pobjeći kako bi živjeli slobodno u australskoj divljini, a na čelu je otrovna zmija velikog srca Maddie. Društvo joj čine australski moloh Zoe, dlakavi pauk Frank i nježan škorpion Nigel. Sve ide po planu dok im se ne odluči pridružiti slatka, ali naporna koala Pretty Boy. Naravno, njihov bijeg u divljinu pokušat će spriječiti čuvar zoološkog vrta Chaz i njegov pomoćnik.

Režiju potpisuju Harry Cripps i Clare Knight kojima je to redateljski debi, a scenarij su napisali Cripps i Gregory Lessans. Glasove je posudila mahom poznata glumačka ekipa: Isla Fisher, Tim Minchin, Eric Bana, Guy Pearce, Miranda Tapsell, Angus Imrie, Keith Urban, Jacki Weaver, Rachel House, Celeste Barber i Wayne Knight.

Back to the Outback naći će se u odabranim kinima tijekom prosinca te na Netflixu od 10. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti