Serija "Nasljeđe" dobila četvrtu sezonu

srijeda, 27. listopada 2021.

Vijest o nastavku priče u još jednoj sezoni stiže dva tjedna nakon premijere treće sezone

HBO je jučer obožavateljima jedne od svojih najuspješnijih serija donio dobre vijesti: stiže i četvrta sezona serije Nasljeđe! Vijest o nastavku priče stiže manje od dva tjedna nakon premijere treće sezone, koja je na HBO stigla 17. listopada.

Serija Nasljeđe već je osvojila nekoliko nagrada Emmy, uključujući i onaj za najbolju dramsku seriju 2019. i 2020. godine, a donosi priču o raspodjeli moći između oca i njegove djece koji se bore s održavanjem ravnoteže između odanosti prema obitelji i želje za moći i uspjehom.

Brian Cox predvodi glumačku ekipu kao patrijarh obitelji koji se bori sa svoje četvero odrasle djece: Kendallom (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Romanom (Kieran Culkin) i Connorom (Alan Ruck).

Kendall je buntovnik koji je ostavio oca da se muči kako bi osigurao financijsku, političku pa čak i obiteljsku podršku nakon što je razotkrivena jedna od najštetnijih tajni njegove tvrtke. Hoće li obitelj moći prebroditi tu oluju? Ili će izdaje iz prethodnih sezona ostaviti trajnu štetu?

Treća sezona tek je krenula s prikazivanjem tako da je teško pretpostaviti kuda bi nas priča mogla odvesti.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti