Korejska triler serija "Dr. Brain" ima prvi trailer i datum premijere

utorak, 26. listopada 2021.

Apple TV+ uz prvu najavu objavio je premijeru prve epizode te tjedni raspored prikazivanja ostalih

Foto: YouTube

Apple je objavio trailer za svoju korejsku dramsku triler seriju Dr. Brain koja kreće početkom studenog, a epizode će biti dostupne na tjednoj bazi.

Budući da u svijetu vlada veliki interes prema korejskim televizijskim sadržajima, pogotovo nakon uspjeha Netflixove serije Squid Game, Apple TV+ pripremio je novu seriju i to od izvršnog producenta Kima Jee-woona koji je režirao poznatu horor dramu Vidio sam vraga, a u glavnoj se ulozi nalazi Lee Sun-kyun koji nas je oduševio u Oscarima nagrađenom filmu Parazit.

Lee Sun-kyun glumi briljantnog znanstvenika Sewona čija obitelj strada u tajanstvenoj nesreći. Očajan u namjeri da sazna što se dogodilo on će poduzeti drastične mjere kako bi riješio tragičnu misteriju i to na način da osmisli sinkronizaciju mozga s mrtvima kako bi ušao u njihova sjećanja i našao tragove.

Serija u šest epizoda temelji se prema popularnom istoimenom korejskom webtoonu originalnog naslova Hongjacga i bit će Appleova prva originalna serija na korejskom jeziku. U ostalim ulogama su Lee You-young, Park Hee-soon, Seo Ji-hye i Lee Jae-won.

Dr. Brain na Apple TV+ možete gledati od 4. studenog, a epizode će se nastavljati prikazivati četvrtkom do 10. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti