"Mythic Quest" dobiva 3. i 4. sezonu

ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Rob McElhenney je uz pomoć Anthonyja Hopkinsa objavio vijesti o odobrenju za još dvije sezone

Obožavatelji Apple TV+ serije Mythic Quest ovih su dana dobili sjajno iznenađenje kada je objavljeno kako će se serija vratiti s još dvije sezone! Navodno bi pisanje scenarija za treću sezonu trebalo krenuti već krajem ove godine.

Uzbuđeni Rob McElhenney podijelio je dobre vijesti u novom teaseru stvorenom kroz video poziv s Anthonyjem Hopkinsom i Jasonom Sudeikisom. Hopkins je imao gostujuću ulogu u specijalu serije koji mu je donio i nominaciju za Emmy.

Tijekom video poziva McElhenney s Hopkinsom dijeli dobre vijesti da je serija dobila zeleno svjetlo za još dvije sezone, ali legendarni glumac naizgled nema pojma o čemu ovaj priča i čak ga spomenuta nominacija za Emmy ne podsjeća na seriju. Razgovor se brzo prekida kad Hopkinsa nazove Sudeikis i s njime nastavi priču o njegovoj nagrađivanoj seriji Ted Lasso.

Seriju Mythic Quest stvorili su McElhenney, Charlie Day i Megan Ganz. Od samog početka prikazivanja serija je dobila mnogobrojne pohvale kritike jednako kao i publike. Osim McElhenneyja, koji se nalazi u ulozi egocentričnog kreativnog direktora studija koji je stvorio najveću video-igru na svijetu, u seriji također glume F. Murray Abraham, Danny Pudi, Imani Hakim, Charlotte Nicdao, Ashly Burch, Jessie Ennis i David Horsby.

Nova sezona serije Mythic Quest na malim bi se ekranima trebala naći tijekom 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti