Devet novih glumačkih imena u Appleovoj seriji o klimatskim promjenama

četvrtak, 21. listopada 2021.

Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Gemma Chan i David Schwimmer dio su glumačke postave serije "Extrapolations"

Foto: Depositphotos

Apple je objavio devet novih glumačkih imena za svoj novi projekt Extrapolations, antologijsku seriju o klimatskim promjenama producenta Scotta Z. Burnsa.

Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Tahar Rahim, Matthew Rhys, Daveed Diggs, Gemma Chan, David Schwimmer i Adarsh Gourav glavni su protagonisti serije koja se trenutno nalazi u produkciji. Radnja istražuje kako promjene na našem planetu utječu na ljubav, vjeru, posao i obitelj u životima tih ljudi kroz osam međusobno povezanih epizoda.


Gemma Chan, Daveed Diggs i Matthew Rhys
(na naslovnoj fotografiji su Meryl Streep, Sienna Miller i Kit Harington)

Jedino zasad nije poznato u kojoj ulozi će se naći Streep. Miller će zaigrati morsku biologinju Rebeccu Shearer, Harington izvršnog direktora industrijskog giganta Nicka Biltona, Rahim čovjeka koji se bori s gubitkom pamćenja Ezru Haddada, Rhys je dobio ulogu zaposlenika u sektoru nekretnina poznatog pod imenom Junior, Diggs rabina iz Južne Floride Marshalla Zuckera, Chan će biti samohrana majka i bankarica za mikrofinanciranje Natasha Alper, Schwimmer će biti otac kćeri tinejdžerice Harris Goldblatt, a Gourav će zaigrati vozača imena Gaurav.

Seriju Extrapolations na streamingu očekujemo tijekom 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti