Otkriven spin-off filma "The Suicide Squad" o Peacemakeru

ponedjeljak, 18. listopada 2021.

John Cena reprizira svoju ulogu iz ovogodišnjeg hit-filma o neobičnom anti-junaku

Napokon imamo prvi pravi trailer za nadolazeću Peacemaker spin-off seriju, koja na HBO Max stiže ovog siječnja. Osam epizoda bit će nastavak ovogodišnjeg hit-filma The Suicide Squad, a u naslovnu ulogu vraća se John Cena, s misijom postići mir pod bilo koju cijenu.

James Gunn, koji stoji iza filma, primio se pisanja scenarij te redateljske palice serije. Scenarij potpisuje za svih osam epizoda, a režirao je njih pet.

Uz Cenu u seriji će glumiti Steve Agee, Jennifer Holland, Freddie Stroma, Danielle Brooks, Robert Patrick te Chukwudi Iwuji.

Posljednji put smo u filmu vidjeli Peacemakera kada je izboden no na samom kraju je otkriveno kako je preživio te ga Amanda Waller (Viola Davis) planira još iskoristiti.

Iako serija nosi naziv Peacemaker, Gunn je otkrio kako se ipak ne vrti isključivo oko naslovnog lika nego oko ekipe od šest ljudi. Trailer nam i otkriva glavne likove. Tu je agent Murn (Iwuji), koji regrutira naslovnog junaka, brutalna Harcourt (Holland), stručnjak za tehnologiju i taktiku Economos (Agee) i novakinja Adebayo (Brooks).

Trailer nam također otkriva i kaos koji nas očekuje u seriji, kao i žestoko plesanje, mnogobrojno udaranje i nježni zagrljaj s orlom.

Što će nam još donijeti serija Peacemaker doznat ćemo 13. siječnja 2022. godine kada serija stigne na HBO Max.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti